+86 15938222333
Dongguan Lifeng Packing Material Co., Ltd.
Gerelateerd nieuws
Nieuws

China's HDPE aanbod neemt toe en de vraag daalt als gevolg van het verbod op plastic

Release Time: 2020-10-26 14:16:48         Hits: 37

De vraag van China is beperkt door het verbod op plastiek, waardoor de verwerkende bedrijven de productie moeten verminderen en de handelaren een afwachtende houding ten opzichte van de markt moeten aannemen.


Marktdeelnemers zeiden dat een totaal verbod op het gebruik van wegwerpplastic zakken de vraag naar PE met ten minste 2-3 miljoen ton zal verminderen, afhankelijk van de uitvoering van beleid in verschillende provincies.


De regering zet zich in op een verbod op het gebruik en de productie van wegwerpplastic, in plaats van alleen vergoedingen in te rekenen om het gebruik ervan te beperken.


China zal geleidelijk de productie, verkoop en consumptie van wegwerpplastic producten in grote modelsteden aan het eind van 2020 beperken of verbieden.


Met de bevordering van het gebruik van biologisch afbreekbare en recyclebare materialen, wordt verwacht dat het nationaal ten uitvoer wordt gelegd door 2022.


Volgens de documenten van de nationale ontwikkelings- en hervormingscommissie en het ministerie van ecologisch milieu, 2025, zal China volledig wegwerpplastic elimineren, en wordt verwacht dat het daadwerkelijk de verontreiniging van plastic zal controleren, waardoor de hoeveelheid plastic afval op stortplaatsen in belangrijke steden aanzienlijk zal worden teruggedrongen,opzetten van een goed systeem voor plastic management en bevorderen de ontwikkeling van alternatieve producten.


Deze doelstellingen voor duurzame ontwikkeling kunnen de vraag naar polyolefinen beïnvloeden.PE zal waarschijnlijk hard getroffen worden door zijn grote aantal verpakkingstoepassingen, met name HDPE films, die voornamelijk worden gebruikt om plastic zakken te produceren.


2024 Dongguan Lifeng Packing Material Co., Ltd. Alle rechten voorbehouden.
Top