+86 15938222333
Dongguan Lifeng Packing Material Co., Ltd.
Gerelateerd nieuws
Nieuws

Het Europese octrooibureau kondigde aan dat het octrooi voor Bioplastics drie keer is dat van traditionele kunststoffen, die de toekomstige richting vertegenwoordigen

Release Time: 2021-11-24 15:16:12         Hits: 23

   According aan eennieuwe studie gepubliceerd door het European Patent Office (EPO) op 19 oktober, vanuit een wereldwijd perspectief, Europa en de Verenigde Staten leiden de weg in plastic recycling en plastic vervangingstechnologieën. Tussen 2010 en 2019 zijn Europa en de Verenigde Staten elk goed voor 30% van de wereldwijde octrooibare activiteit in deze gebieden, of in totaal 60%. In Europa heeft Duitsland het grootste deel van octrooiactiviteiten in plastic recycling en bioplastische technologie (8% van het globale totaal). Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Nederland en België vallen ook op voor hun gespecialiseerde activiteiten op deze gebieden.

   voor ons land is ernog een lange weg te gaan. Gelukkig, met de volledige implementatie van het verbod op kunststoffen in 2020 en het Dual-carbon-doel, zijn de milieubescherming voor het milieu van mijn land hun ontwikkeling versneld, waaronder bio-based biologisch afbreekbare materialen zoals PLA en PHA, enniet-degradeerbare bio-basednylon materialen.

voorgaand: De wereldwijde polypropyleenmarkt...

volgende: No

2024 Dongguan Lifeng Packing Material Co., Ltd. Alle rechten voorbehouden.
Top