+86 15938222333
Dongguan Lifeng Packing Material Co., Ltd.
Gerelateerd nieuws
Nieuws

Hebei Province of China heeft de lijst vrijgegeven om te zoekennaar drie degradatietechnologieën en regelde 10 miljoen yuan van Special Fund-ondersteuning

Release Time: 2021-07-06 11:30:58         Hits: 44

according aan het onderzoeksinstituut van biologisch afbreekbare materialen, om te voldoen aan de belangrijkste technische behoeften van plastic verontreinigingscontrole, heeft de afdeling Provinciale Wetenschappen en Technologie de kennisgeving gegeven over het publiceren van de lijst van technologieën met betrekking tot 28 mei, voornamelijk drie Technologielijsten en het regelen van 10 miljoen yuan van Special Fund-ondersteuning. De vereisten van het bestuderen van deze lijsten zijn echterniet laag. Ten eerste moeten we de prijzen sterk verminderen. Ten tweede mogen we geen PP en PE.


De onthullende eenheid bevatten, heeft twee stijve vereisten:


1. Ondernemingen die zijn geregistreerd in het gebied van het Hebei, hogescholen en universiteiten op of boven het provincialeniveau of toonaangevende ondernemingen hebben intellectuele eigendomsrechten van kerntechnologieën.


2. PP

PE en andereniet-afbreekbare grondstoffen mogenniet aan de afbreekbare kunststoffen worden toegevoegd.

/

De drie technologielijsten zijn als volgt:

1. Onderzoek en ontwikkeling van goedkope biologisch afbreekbare kunststofproducten


De kernbehoefte is dat het eerste doorvoer van de productenniet minder dan 97% bedraagt, de productiekosten worden met meer dan 20% verminderd, en de EX Factory Prijs isniet meer dan 2,4 tijden van de traditionele PP- en PE-plastic producten.


2. Onderzoek en ontwikkeling van technischenormen en apparatuur voor snelle identificatie en detectie van afbreekbare kunststoffen


De kernvereiste is dat de detectiekosten met meer dan 70% worden verminderd in vergelijking met compostdetectie, en de detectiecyclus is ingekort tot minder dan 3 werkdagen.


3. Ontwikkeling van riet gebaseerde plastic substituten in xiong

39; eennieuwe district


De kernbehoefte is om Baiyangdian Reed als grondstof te gebruiken om aan de eisen van de standaard te voldoen voor biologisch afbreekbare kunststoffen (GB&T 19277.1#2011), en het gehalte aan rietpoeder in riet gebaseerde plastic vervangende producten is meer dan 30%.


2024 Dongguan Lifeng Packing Material Co., Ltd. Alle rechten voorbehouden.
Top