+86 15938222333
Dongguan Lifeng Packing Material Co., Ltd.
Gerelateerd nieuws
Nieuws

De wereldwijde polypropyleenmarkt zal uitdagingen onder ogen zien in logistiek, weer en epidemieën

Release Time: 2021-11-23 17:07:21         Hits: 19

   In de tweede helft van dit jaar werd de Aziatische PP-markt gemengd, omdat de sterke vraagnaar downstream medische en verpakkingstoepassingen kan worden gecompenseerd door een verhoogde toevoer, eennieuwe ronde van denieuwe kroonepidemie en permanent PROBLEMEN IN DE CONTACTEERDE VERZENDING Industrie.


/&#/van juni tot het einde van 2021, zalnaar verwachting ongeveer 7,04 miljoen ton/year van de PP-productiecapaciteit in Azië en het Midden-Oostennaar verwachting in gebruik worden genomen of opnieuw worden opgestart . Dit omvat China

39; s 4,3 miljoen ton
year capaciteit en 2,74 miljoen ton

year capaciteit in andere regio's.



Er zijn onzekerheden in de daadwerkelijke voortgang van sommige expansieprojecten. Rekening houdend met de mogelijke vertragingen, kan de impact van deze projecten over de levering in het vierde kwartaal van 2021 worden uitgesteld tot 2022.

-

bronnen gezegd dat tijdens het wereldwijde PP-tekort aan het begin hiervan is Jaar, vertoonden Chinese fabrikanten de haalbaarheid van het exporteren van PP, die de exportkanalen heeft verhoogd en de acceptatie van de markt van concurrerend geprijsd Chinees PP verhogen.

\\n \\n, hoewel de lange \\nterm opening van de exportramen van China van China, zoals februari Tot april isniet gebruikelijk, omdat het tempo van de uitbreiding van capaciteitsversnelling versnelt, kunnen Chinese leveranciers exportkansen blijven verkennen, vooral voor homogene polymeerhandels. \\ N \\n \\n \\n
2024 Dongguan Lifeng Packing Material Co., Ltd. Alle rechten voorbehouden.
Top