+86 15938222333
Dongguan Lifeng Packing Material Co., Ltd.
Gerelateerd nieuws
Nieuws

Door de verandering van vervoerswijze neemt de vraag toe, en de epidemische situatie verandert de wereldwijde fietsindustrie

Release Time: 2020-08-12 10:28:58         Hits: 18

    Volgens de Britse media heeft de wereldwijde epidemie veranderingen gebracht in de fietsindustrie.Na de verandering van de verkeersmodus zijn fietsen favoriet.

    Onlangs is de vraag van de consument naar modellen van instapniveau en middenklasse, geprijsd tussen $600 en $1500, groter dan de voorraden in de VS en Europa, terwijl de fabriekscapaciteit in Azië is gekrompen, aldus het verslag.Dit heeft de groothandelaren ertoe aangezet zich te beklagen over het gebrek aan aanbod op de wereldmarkt.Van Parijs tot Perth hebben winkelassistenten de paniekaankoop van fietsen vergeleken met " nieuw toiletpapier. " Nee.

    De fabrikanten van fietsen en onderdelen zijn begonnen met de herstructurering van hun mondiale toeleveringsketens om zich voor te bereiden op grotere vraag en toekomstige productieverstoringen, aldus het verslag.Europese regeringen subsidiëren fietsers, en steden over de hele wereld plannen om duizenden kilometers nieuwe fietspaden te bouwen.

    Morton Paulson, een analist bij CLSA, zei Shimano)'s aandelenprijs raakte een nieuw record in een deel als mensen begonnen om de rol van fietsen in de " nieuw normaal " veroorzaakt door de epidemie.Paulson en andere analisten in Tokio en Taiwan zeiden dat volgens de meest optimistische interpretatie van beleggers, fietsreizen zal vervangen drukke openbaar vervoer als een ideale fitness methode om de sociale afstand te behouden en de groene transformatie van stedelijke lay-out te bevorderen.

2024 Dongguan Lifeng Packing Material Co., Ltd. Alle rechten voorbehouden.
Top